Nieuwsbericht
Van Bergen Boys - Bogatyri

Laatste wedstrijd van dit seizoen

9 juni: 16.00 uur

Aanwezig: 15.15 uur

 
S3 Portaal

Laatste nieuws

Sun 13 May
Zege op de kampioen Paddepoel ! 5-1

Mooi afsluiting van het seizoen

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR 3 - RWF 3 2-0 !!

Sun 22 Apr, 11:39

Door: Gerard


Wederopstanding Van Bergen Boys



De nul vastgehouden

Zo, deze kunnen we mooi bijschrijven! Een hele keurige 2-0 overwinning op het sterker geachte RWF uit Frieschepalen, want zij wonnen afgelopen dinsdag nog van de koploper, Paddepoel.

Na de debacles van de afgelopen weken stond er een fris elftal in het veld wat eindelijk weer eens liet zien dat ze best wel een balletje kunnen trappen met z'n allen. Als de beteren van ons team ook laten zien wat ze kunnen dan worden de mindere goden ook beter en stijgt het nivo van het team. Vrijwel alles klopte deze keer. Het was zowaar rustig in het veld, geen geschreeuw en gemekker en positief coachend naar elkaar. We kunnen het dus wel mannen!

Dan nog even wat over de wedstrijd zelf.

Ton, onze keeper, kon eindelijk weer eens de nul vasthouden; de eerste keer dit seizoen. Aan hemzelf lag het nauwelijks want met inschieten voor de wedstrijd moest hij zich meer inspannen dan tijdens de wedstrijd. Anders had hij zich niet eens hoeven douchen! Petje af dus voor de verdediging en - elke keer wordt het middenveld als boosdoeners aangewezen - het middenveld. Dat de voorhoede elke week wel twee keer scoort is (zie de uitslagen) bijna normaal en dan vergeten we de nodige kansen die om zeep geholpen werden. Ik ga ze deze keer niet allemaal noemen. Natuurlijk pakte Hans zijn doelpuntjes weer mee, maar was de knal op de paal van Johan die vooraf ging aan het tweede doelpunt reeds het aanzien waard. Met de voorsprong op zak gingen ook de wissels na de rust het veld in. De druk werd door de basisspelers  fors opgevoerd met de mededeling: "Het ging tot nu toe echt lekker". Jammer mannen, maar ze hebben zich van hun taak goed gekweten! Toch wil ik nog een dieptepunt van één van onze basisspelers noemen.

Weer Jurgen! Deze keer geen overtredingen, geen gemekker op onze vaste scheids René (wat toch wel een hoogtepunt genoem mag worden voor beide heren) maar hij versiert wel een penalty, deze ook zonder pardon opeist en vervolgens keurig in de handen van de keeper schiet en nadat deze de bal loslaat in tweede instantie het hoofdveld op knalt; echter niet dóór het net maar ver over. Knap werk!

Deze tegenslag konden we hem uiteindelijk vergeven omdat we de wedstrijd in eigen hand hielden.

Een mooie afsluiting van het thuisseizoen. Echter voor onze fans zullen we nog één keer optreden en wel op 9 juni. Verdere informatie volgt.

 

Klik hier voor het fotoverslag van de wedstrijd

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie